Jak powinna smakować kawa – wygraj kurs baristy 1 stopnia

bottom banner

Szanowni Państwo,

Targi HORECA/GASTROFOOD w Krakowie odbędą się już od środy 16 listopada warto zarezerwować sobie czas, aby odwiedzić ekspozycję firm, a także wziąć udział w ciekawych szkoleniach i konkursach przygotowanych przez wystawców. Szczególnej uwadze polecamy wydarzenia Salonu Kawy i Herbaty:

  • Zapraszamy do udziału w CuppinguPROFESJONALNEJ DEGUSTACJI KAWY – organizowanej przez krakowską palarnię kawy KELLERAN COFFEE COMPANY. Cupping to profesjonalna technika degustacji stosowana dla określenia profilu smakowego i aromatu kaw, porównania i zestawiania ze sobą różnych ich rodzajów i odmian.W CUPPINGU organizowanym podczas Targów HORECA wezmą udział 3-5 osoby wybrane z publiczności.  Już teraz można zgłaszać się do degustacji na adres krupa@targi.krakow.pl Ilość miejsc ograniczona.
  • Zapraszamy również do udziału w konkursie testingu kawy epsresso. Osoba, której ocena będzie opisywała najdokładniej parametry ocenianych espresso zostanie zwycięzcą konkursu. W ramach wygranej otrzyma zaproszenie dla trzech osób na profesjonalne szkolenie baristyczne certyfikowane I-wszego stopnia. Więcej informacji >>>

Praktyczne informacje:

Dojazd >>>

Plan stoisk >>>

Pozdrawiamy zespół organizacyjny
Targi w Krakowie sp. z o.o.

Informacja prasowa firmy Targi w Krakowie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s